logo

Rollema & Partners horeca – administratie
Rijnsburgerweg 80
2333 AD Leiden
T: 071-541 88 66

30 jaar horeca-administratie voor hotel, restaurant, strandpaviljoen en café
horeca-administratie.com / Aanbod diensten

Aanbod diensten

Wij zijn ruim 30 jaar ondernemend actief binnen de horeca- en leisure-markt en verzorgen de horeca-administratie voor hotels, cafés en restaurants. De Van Spronsen & Partners Groep bestaat uit vier onafhankelijke bedrijven die gezamenlijk één doel nastreven: “De ondernemer en zijn doel centraal stellen en voor iedere ondernemer maatwerk leveren.” Kenmerkend voor onze methode is dat wij niet alleen uitvoeren, maar ook signaleren, objectief & confronterend en to the point zijn.

U krijgt van ons uw eigen SCORE bij de horeca-administratie:

Signalerend: Wij signaleren de kansen waarmee u een beter resultaat kunt behalen. Als wij zien dat uw kosten oplopen, bespreken we het met u, zodat u kunt ingrijpen. Al de periodieke verplichtingen die u heeft brengen we in kaart, zodat u tijdig weet wat u te wachten staat.
Confronterend: Analyse van de cijfers zonder excuses. We lopen er niet voor weg om erop te wijzen dat er moet worden ingegrepen.
Objectief: We benaderen uw onderneming vanuit de cijfers, en cijfers liegen niet. In onze analyse verbloemen we niets. We zeggen waar het op staat, met als doel het beste resultaat voor uw onderneming.
Resultaatgericht: Uw resultaat is onze drive. Met onze expertise van administratie voor de horeca helpen we u met het behalen van goede resultaten. De cijfermatige rapportages zijn begrijpelijk voor u, met handvatten voor acties gericht op het behalen van maximaal resultaat.
Effectief: In overleg bieden we u ondersteuning daar waar nodig. Als uit de cijfers bijvoorbeeld blijkt dat uw personeelskosten te hoog zijn, dan werken we samen met u aan de verlaging hiervan. Uw rapportages zijn op maat gemaakt, zodat dit effectief werkt.

Onze werkwijze

Wij bespreken uw wensen en passen onze dienstverlening hier op aan. Het is belangrijk dat uw administratie verzorgd wordt, nog belangrijker is de uitkomst hiervan. Betrouwbare cijfers zijn essentieel om te weten hoe uw bedrijf er voor staat. Bij de maandelijkse cijfers geven wij u praktische adviezen. Wij kijken met u mee naar de toekomst, zodat u tijdig kunt sturen op uw resultaat.

Uw horeca-administratie binnen handbereik

Belangrijke documenten en uw financiële rapportages zijn altijd beschikbaar. U bepaalt zelf of deze op per post, e-mail, sms of via een online verbinding inzichtelijk zijn. Wilt u graag direct en overal inzage in uw administratie? Dan regelen we dat graag voor u. Wij werken met software en kassasystemen als: Aloha, Basecone, Dyflexis, Vips, Nostradamus, unTill, Micros, Hap en vele andere.

Wij drinken graag een kop koffie met u om de mogelijkheden van onze dienstverlening voor uw bedrijf te bespreken. Bent u geïnteresseerd? Bel dan 071-5418866 en vraag naar Steven of Jeroen, of stuur een mail naar info@spronsen.com met als onderwerp ‘horeca-administratie’. We wensen u veel succes, en hopen u te mogen verwelkomen als klant!