logo

Rollema & Partners horeca – administratie
Rijnsburgerweg 80
2333 AD Leiden
T: 071-541 88 66

30 jaar horeca-administratie voor hotel, restaurant, strandpaviljoen en café
horeca-administratie.com / Kijkje in de keuken

Kijkje in de keuken

Hans van Spronsen

Directeur

Reinder Rollema

Directeur

Debby Sloos

Administratief

medewerkster

Agnes Stawicka

Administratief

medewerkster

Jeroen Boon

Accountmanager

Henk-Jan Krispijn

Administratief

medewerker

Marjolein van Spronsen

Marketing &

communicatie

Daimy Mulder

Secretaresse


Onze referenties

Referentie Pavlov Group

Stuart Stretton

Bar & Restaurant Pavlov

“Ik ben al 10 jaar klant bij Rollema & Partners en Van Spronsen & Partners. Het bevalt erg goed. We hebben aan een half woord genoeg. Het is een boekhouder die proactief werk levert, met je mee denkt en meestal binnen een uur al een antwoord heeft op de meest uiteenlopende vragen. Ik kom uit de financiële hoek en kan soms lastige vragen stellen. Jeroen weet me eigenlijk altijd te verbazen met zijn heldere uitleg en waar nodig een aanvullend extern advies. ”

 

Uithangbord Restaurant Proeverij De Open Keuken

Cival Jansen

Restaurant Proeverij De Open Keuken Hilversum

 “Wij zien Rollema & Partners als een prettige partner om mee samen te werken. Vakkundig, professioneel maar vooral ook proactief en meedenkend. De manier van adviseren maar vooral coachen en meedenken heeft ons vooral 5 jaar geleden als startende onderneming enorm veel houvast en vertrouwen gegeven. Ook nu wordt er op alle fronten nog net zo goed en hard meegedacht hoe en wat het beste is voor de onderneming en ondernemers. Ook het feit dat de adviseurs langdurig werkzaam zijn binnen de organisatie is een wat ons betreft een pre.”

De Koekop, te Leiden

Jenny Mackay-Schreurs

Restaurant De Koekop, Leiden

“Vanaf de start van onze zaak, zes maanden geleden, denkt Rollema & Partners met ons mee en geeft ons gevraagd en ongevraagd advies. Hij durft ons werk uit handen te nemen, daar waar wij het moeilijk kunnen laten. Daarnaast is de persoonlijke benadering erg prettig en past bij wie wij zijn en waar wij behoefte aan hebben.”